Knog Belysning Blinder Link Saddle röd bak

Knog Belysning Blinder Link Saddle röd bak

Knog
2309211155296
I lager
719,00 kr
Inkl. moms

Knog Belysning Blinder Link Saddle röd bak

Baklampa Knog Blinder Link Rear Seat är den perfekta lösningen för cyklister som vill ha ett kraftfullt och pålitligt bakljus. Denna lampa är utformad med fokus på både funktionalitet och stil, vilket gör den till en populär favorit bland cyklister över hela världen.

Med en imponerande ljusstyrka på upp till 20 lumen och en synlighet på upp till 800 meter, kommer du att vara tydligt synlig för andra trafikanter även under de mörkaste förhållandena. Den har också flera olika ljuslägen, inklusive fast, pulserande och stroboskopiskt, vilket ger dig möjlighet att anpassa ljuset efter dina behov och preferenser.

Knog Blinder Link Rear Seat är enkel att montera på din cykel tack vare det flexibla silikonbandet som kan fästas runt sadelstolpen eller cykelramen. Den är också vattentät och tålig, vilket gör den perfekt för alla typer av väderförhållanden och terräng.

Denna baklampa är också utrustad med en inbyggd USB-laddningsfunktion, vilket gör det enkelt att ladda lampan när batteriet är slut. Du behöver inte längre oroa dig för att köpa och byta ut batterier, vilket sparar både tid och pengar.

Fördelar:
- Kraftfull och pålitlig belysning
- Enkel att montera och använda
- Inbyggd USB-laddningsfunktion

 
2 objekt
No reviews
Product added to compare.

Vi använder cookies på vår webbplats.

Detta för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.