Om oss:

JB Cykelsport / Punto Rosso är Stockholms enda Wilier Concept Store.

Vi är en personlig cykelbutik i Handen, söder om Stockholm, som säljer Wilier, Cinelli och Giant cyklar.

Vi har även ett stort antal produkter från bl.a. Castelli, Sidi, Selle Italia, Shimano, Smith, Ceramic Speed, Pirelli, Vittoria, Schwalbe, Miche, Ursus, Sidas, MucOff, Pro, HJC, SIS, Umara m.fl. i butiken och webshopen.

Vi har slitagedelar för Shimano, Campagnolo & Sram


Vi är ett auktoriserat Shimano Service Center som servar de flesta typer av cyklar, även om vi fokuserar på Racer, Gravel o MTB för tävling träning och motion.
Vi är även specialister på Bikefit, dvs att ställa in din cykel för macximal effektivitet, komfort och minimal skaderisk.
Vi har även en webshop men fokuserar mest på personlig service i butiken.

Vi brinner för cykling och stödjer Svensk cykelsport.

Välkommen till butiken och webshopen !

IMG_5094.JPG

På bilden syns Wiliers VD Enrico Gastaldello tillsammans med Johan och Anti på en provkörning av Wilier Zero SLR i Rossano Veneto, Italien.

cms-img

Johan Bernås, till höger i bild, grundare/ägare av JB Cykelsport sedan 2018.
Har en gedigen cykelbakgrund: lvg och mtb med tävlande sedan 1982, ledare, coach, guide, på senare år kört i H40/senior/Master VM deltagande mm. Kör numera oftast goa söndagsturer på gravel eller landsväg. 

Anti Wendel, till vänster i bild, har jobbat på JB Cykelsport sedan 2018. Han började sin cykling som cykelbud i New York 1988, körde MTB i 20 år för att sedan 2009 ägna sig åt landsvägscykling och gravel.
Har erfarenhet som Ledare, Huvudledare, Masterledare och Ordförande i Fredrikshof cykelklubb mm. Zwiftar, cykelpendlar och vintercyklar. Lägger onormalt mycket tid på FTP-tester. Han är även utbildad och certifierad i "Advanced fit" av Bikefitting.com .Product added to compare.

Vi använder cookies på vår webbplats.

Detta för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.