Hjälm Lazer Genesis Mips

Hjälm Lazer Genesis Mips

Lazer
2001171553889
I lager
2 549,00 kr
Inkl. moms

Hjälm Lazer Genesis Mips

Genesis, den lättaste hjälmen Lazer någonsin har tillverkat, sätter en helt ny nivå för landsvägscykling i den högsta divisionen.

189 gram inkl Mips.

Lazer Genesis MIPS racinghjälm är en av de lättaste hjälmarna på marknaden idag. Eftersom denna hjälm är så lätt känner du knappast att du bär en hjälm när du cyklar. Trots den lätta vikten äventyrar du inte säkerheten. Denna hjälm är utrustad med MIPS. Detta är ett extra lager i hjälmen som kan rotera något vid ett fall. Detta minskar påverkan på skallen så att du minskar risken för hjärnskakning. Är du fortfarande inte övertygad om den här hjälmen? Lazer kan du alltid prova, de är så övertygade om sina hjälmar att du alltid kan prova en hjälm i 30 dagar, om du inte gillar den får du tillbaka pengarna!

För att justera hjälmen så bra som möjligt hittar du Advanced Rollsys-systemet på insidan. Detta gör att du kan justera hjälmen både runt huvudet och vertikalt så att den alltid passar bra med din passform. Och har du en hästsvans? Den kan inte dras igenom här, men ett jack har gjorts på baksidan i mitten, vilket ger din hästsvans utrymme. Så letar du efter de lättaste sakerna och vill du åka som åkarna i UCI World Tour? Då är Lazer Genesis MIPS definitivt ett bra val för dig!

Färg
Storlek

 
1 objekt
5420078879363
No reviews
Product added to compare.

Vi använder cookies på vår webbplats.

Detta för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.