Skor RC701 LVG, SPD SL

Skor RC701 LVG, SPD SL

Shimano
190518162635
Produkten finns med andra alternativ
3 998,40 kr

Skor RC701 LVG

En ny sko som är tydligt racing-inspirerad och passar alla som vill bli snabbare på vägarna.
En stilren modell som har styv kolfibersula, dubbla BOA-spännen och Shimano Dynalast-teknik. 

  • Två stycken BOA L6-spännen som ger en fantastisk passform och omsluter och skapar tryck runt hela foten utan att överbelasta känsliga pressure points på fotens ovansida.
  • Styv och mycket lätt kolfibersula, stiffness index 10 av 12.
  • Med Powerzone variabel vajerguide kan du finjustera trycket för just din fot. Enkelt att göra microjusteringar.
  • Är i formbeständig och slitstarkt "high-density"-konstläder perforerad med hål och ger mycket bra ventilation.
  • Shimano Dynalast-teknik för effektivare rundtramp.
  • Bred gummerad hälplatta underlättar när du behöver gå i skon.
  • Ökade justeringsmöjligheter för infästning av SPD SL-klossen.
  • Storlekar från 40 till 50.
  • Vikt: 245 gram (stl. 42).

Färg
Storlek

 

Tävlingsskor för snabb landsvägscykling. RC7 är supervassa skor som presterar lika bra på korta och snabba GP-lopp som på långa härliga distanspass. Med superstyv kolfibersula och dubbla Boa®-spännen får du ett par riktigt snabba skor på fötterna som gör att du är att räkna med vilket lopp du än kör.

Med detaljer och design hämtat från proffsskorna S-Phyre RC9 gör RC7 till ett par supervassa landsvägsskor för cyklister som kör snabbt både på korta varvlopp och på långpassen. Styv sula i suveränt kolfibermaterial som ger optimal kraftöverföring till vevpartiet, så att du får snabb svarskraft på den watt du pressar ur dig. Två Boa® L6 spännen ger exakt den passform du vill ha, det övre spännet sitter på en rem som säkrar hela passformen och det nedre spännet drar en vajer så att du får jämnt tryck runt hela fötterna. Hela ovandelen är i ett mjukt syntetläder som formas efter dina fötter och gör skorna otroligt sköna att cykla i, många små ventilationshåls släpper in luft på dina fötter och ger en svalkande känsla även på stekheta dagar. Vid hälen har du stabilt material som håller foten på plats även när du tar i riktigt hår och dolt i skorna har du Dynalast-teknologin som ger bättre kraftöverföring tack vare att det tar bort förlorad kraft som ofta sker när foten är längst bak och på väg upp och då omedvetet bromsar den lite grann, Dynalast gör att detta minimeras och ger optimalt rundtramp och högre hastigheter.

0 objekt
4550170106423
No reviews
Product added to compare.

Vi använder cookies på vår webbplats.

Detta för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.