Shimano skor MTB S-PHYRE XC901

Shimano skor MTB S-PHYRE XC901

Shimano
190312175744
Produkten finns med andra alternativ
3 999,00 kr
Inkl. moms

Shimano skor MTB S-PHYRE XC901

Shimanos toppmodell för Mountainbike och cykelcross. Perfekt passform med mjuk ovandel i ett stycke och två BOA spännen. Carbon sulan ger optimal kraftöverföring och fördelar trycket över hela foten. Yttersulan tillverkad av gummi från Michelin för bästa grepp och låg vikt. Vikt 330g.

  • Den övre delen av skon är konstruerad i ett stycke, vilket bidrar till en perfekt passform.
  • Shimano Dynalast skapar en högeffektiv tramprörelse uppåt.
  • Tack vare de två oberoende Boa® IP1 svarvsystemen kan denna sko justeras perfekt.
  • Den patenterade MICHELIN® gummi-yttersulan ger bra grepp.
  • Mellansulan som är helt i kolfiber är extremt styv och ger maximal kraftöverföring.
Färg
Storlek

 
  • Shimano S-PHYRE XC901 är de perfekta MTB-skorna för alla krävande och professionella cyklister. Det är en kompromisslös tävlingssko för längd- och cyklocross. Shimano använder bara de mest tekniska och högkvalitativa egenskaperna för S-PHYRE-produkterna. Det är därför inte för ingenting att proffs som Mathieu van der Poel använder dessa cykelskor.

    Övre skon i ett stycke bidrar till en perfekt passform 
    S-PHYRE XC901 innehåller en övre sko i ett stycke, en smal fotbädd, en rundad häl och en smal tåavsnitt. Dessa egenskaper säkerställer att foten passar perfekt in i denna cykelsko och lämnar nästan inget utrymme mellan foten och skon. Resultatet är en oöverträffad passform.

    Shimano Dynalast skapar en mycket effektiv uppåt-tramprörelse 
    Den fjäderbelastade tåpartiet av en cykelsko spelar en avgörande roll för att stödja effektiv pedalering. Om detta är för högt skapar det extra spänning i fotsålen, kalven och baksidan av låret. Om detta är för lågt, resulterar detta i en O-ben, ineffektiv tramprörelse. Tack vare användningen av Shimano Dynalast är foten i Shimano S-PHYRE XC901 i ett bra ergonomiskt läge. Detta resulterar i en mycket effektiv sparkrörelse uppåt, så att du utvecklar ännu mer hastighet.

    En perfekt justering tack vare de två oberoende Boa® IP1 svarvsystemen 
    Både den övre och nedre delen av denna MTB-sko är utrustad med ett Boa® IP1-vändningssystem. Tråden dras stramare eller lösare över foten med en enkel vridning av ratten. Även när du cyklar kan dessa svartsystem användas snabbt och ansvarsfullt, vilket innebär att denna cykelsko passar optimalt hela tiden.

    Yttersula av gummi och full kolfiber-mellansula för styvhet och drag 
    Den patenterade MICHELIN® yttersulan är gjord av gummi, vilket resulterar i lägre vikt och mer dragkraft. Detta garanterar att du också kan gå längs cykeln perfekt med denna MTB-sko. Mellansula är extremt styv, eftersom den är full kol. Detta innebär att varje pedalslag konverteras till maximal hastighet.

    Med Shimano S-PHYRE XC901 MTB-skor kan du leverera bästa och snabbaste terrängprestanda.
0 objekt
4550170260439
No reviews
Product added to compare.

Vi använder cookies på vår webbplats.

Detta för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.